Din varukorg (0)

Gå tillbaka till butiken

Summa inkl frakt
kr
Inkontinens

Vi söker deltagare till löpstudie tillsammans med Spring! [FULLTECKNAD!]

***Denna studie är fulltecknad och tar tyvärr inte emot flera anmälningar! ***

Vi är med i tidningen Spring: Sveriges största magasin om löpning. I årets andra nummer kan du läsa om att läcka urin när man tränar och anstränger sig. Vi pratar om varför man gör det, hur det påverkar vardagen och vad man kan göra åt det. Och! Vi berättar om vår nästa studie.

Kissar du på dig när du är ute och springer?

När du springer ökar belastningen på din kropp. Om du har svaga eller okoordinerade bäckenbottenmuskler finns risken att du inte kan hålla emot eller känner att det droppar urin. Vi vet att det påverkar livet på många plan, inte minst träning.

Efemia kontinensstöd är bevisat säkert och effektivt i flera träningsstudier. Men även om vi vet det, vill vi alltid lära oss mer om hur vår produkt kan ge dig bästa möjliga stöd när du tränar. Därför fortsätter vi ständigt att fördjupa vår kunskap och skaffa oss fler insikter som gör att vi kan fortsätta optimera användandet av produkten.

Testa ett gratis kontinensstöd på din löptur

Besväras du av att du läcker urin när du springer? Då kan du vara med i vår testpanel och hjälpa oss utvärdera Efemia kontinensstöd.

Du behöver inte vara medlem i Springklubben för att vara med. Här kan du anmäla dig till undersökningen. Det enda som behövs är ditt svar på några frågor! [Studien är fulltecknad]

 

Vill du veta mer om träning vid urinläckage? Då ska du läsa vårt blogginlägg som handlar om varför du inte ska eller bör välja bort din träning. Du kan också läsa mer om träning med ansträngningsinkontinens på vår sida som handlar om just detta. Du hittar den här.

Mjuk. Miljövänlig. Enkel.
& såklart, återanvändbar!

Beställ menskopp
MenskoppMenskopp