Din varukorg (0)

Gå tillbaka till butiken

Summa inkl frakt
kr

Placering och uttag

Hur ska kontinensstödet sitta?

– Stödet sätts in i slidan. Ringarna eller plattorna som sitter i toppen på produkten stödjer mitten på urinröret genom slidväggen. Det är viktigt att se till att produkten hamnar ovanför den smala slidingången som sitter ett par centimeter in i slidan, och att handtaget vilar tätt mot blygdbenet så att det omsluts av blygdläpparna.

Hur tar jag ut Efemia kontinensstöd på bästa sätt?

– Vid behov, töm blåsan innan du tar ut Efemia kontinensstöd. Greppa sedan den yttre delen av handtaget och dra försiktigt men stadigt tills produkten kommer ut. Känner du motstånd vid uttagning, liknande en känsla av vakuum, underlättas uttagningen om du med hjälp av ett finger trycker kontinensstödet åt sidan, vickar och vrider lite på produkten, så att luft kan jämna ut vakuumet som uppstått.

Hur vet jag vilken storlek jag ska använda?

– Om du är osäker är det helt enkelt bäst att prova sig fram. Börja med den minsta storleken och testa effekten. Fungerar det inte så prova en lite större. Även om den minsta fungerar kan det vara bra att prova en större för att jämföra. Det är inte säkert att minst är bekvämast! Vi säljer ett startset med alla 3 storlekarna för att du ska kunna hitta din storlek hemma i lugn och ro.