Din varukorg (0)

Gå tillbaka till butiken

Summa inkl frakt
kr
Testimonial

Nu känner jag mig mycket tryggare på tennisbanan.

Jag har haft den stora äran att testa Efemia kontinensstöd i ungefär 1 månads tid. Det är uteslutande under mina tennistimmar som den används och oj, vilken skillnad och vilket lyft för min alltid underbara tid på tennisbanan.

Vid hastiga rörelser så läcker det dock nästan alltid lite

Jag är 45 år gammal och har fött två barn, normala vaginala förlossningar utan komplikationer. Jag har väl, som många andra inte fått till det där med knipövningar mer än i perioder. Till vardags fungerar det bra. Jag behöver skynda mig när jag blir nödig men det läcker normalt inte. Vid hastiga rörelser, som ett felsteg när jag tappar balansen, så läcker det dock nästan alltid lite vilket såklart känns generande.

Jag har alltid taktik-kissat inför träning

Men mitt största bekymmer har varit när jag spelar Tennis. Här är många rörelser i sidled, utfallssteg, korta rusningar mot bollar och konstanta småhopp med breda ben för att göra sig redo för att ta emot nästa boll. Jag har alltid taktik-kissat inför träning och ibland även under träning men likt förbaskat så läcker det. Eller ska jag säga, läckte det.

Jag är så glad att jag fick möjlighet att testa den här produkten

Med Efemia kontinentstöd känner jag mig mycket tryggare på tennisbanan. Den är superenkel att sätta in och ta ut. Den är helt omöjlig att känna av under själva träningspasset och det är först i duschen efteråt som jag kommer på att jag faktiskt har den på mig. Jag är så glad att jag fick möjlighet att testa den här produkten och jag ska tipsa min mamma om den för jag vet att hon lider av detta mer än vad jag har gjort.

Så tack, för denna fantastiska produkt och det viktiga jobb ni gör med att lyfta det här bekymret. Vi måste börja prata om allt som ingår i livet som kvinna!!!

Eva, 45 år

 

Läcker du urin när du hoppar eller hostar?

I så fall kan du ha ansträngningsinkontinens: urinläckage när du skrattar, hostar, nyser eller tränar.

Kontinensstödet kan hjälpa dig.

Effektiv. Miljövänlig. Enkel.
& såklart återanvändbar!

Här kan du köpa kontinensstödet