Din varukorg (0)

Gå tillbaka till butiken

Summa inkl frakt
kr
Nyheter

“Jag reste med en extra väska full med engångsskydd”

För 20 år sedan blev Åsa inkontinent efter ett kirurgiskt ingrepp som inte gick som det skulle. Efter det testade hon det mesta – bindor, engångsbågar och till och med en ny operation. Men det var fortfarande svårt att leva med besvären.

Efter att Huddinge sjukhus skickat henne prov på olika hjälpmedel, fick hon tillslut testa Efemia kontinensstöd.

”Jag hittade produkten i februari 2020, och vilken lycka det var! Efemia kontinensstöd har gjort mitt liv så mycket enklare. Inga alternativ hade passat tidigare, men med den här produkten blir min vardag mycket lättare. Nu reser jag med en resväska mindre – och jag lever utan oro och begränsning.”

Effektiv. Miljövänlig. Enkel.
& såklart återanvändbar!

Här kan du köpa kontinensstödet